Πέτρος Ρούσσος: Ειδικός Ορθοδοντικός!
Ορθοδοντικός/Τήνος/Κυκλάδες
+30 22834 00450 | +30 6909528449 info@cycladesortho.gr

Πέτρος Ρούσσος

Πετρος Ρουσσος

Καλωσήρθατε στη σελίδα μου

Ο Πέτρος Ρούσσος αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Μοσχάτου και εισήχθη το 2009 στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 2014 αποκτώντας τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου (DDS). Μετά την λήψη του διπλώματος του ξεκίνησε να ασκεί την Ορθοδοντική στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών,τμήματος του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Συνέχισε εκεί την εργασία του έως και το 2016 όποτε και έγινε δεκτός κατόπιν εξετάσεων στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο την Ορθοδοντική.

Το 2019 ολοκλήρωνει τη λήψη της ειδικότητας (MSc). Έχει συμμετάσχει συγγραφικά σε εργασίες δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά στον τομέα της Ορθοδοντικής. Είναι μέλος της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής μελέτης και έρευνας, καθώς και του European Orthodontic Society.

Από το 2019 διατηρεί ορθοδοντικό ιατρείο στην χώρα της Τήνου, ενώ παράλληλα επισκέπτεται την Αθήνα μερικές μέρες το μήνα διατηρώντας συνεργασία με γνωστό ορθοδοντικό ιατρείο.

Γιατί επιλέγουν το ιατρείο μας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προγράμματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Network of Erasmus Based European Orthodontic Programs.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο ιατρείο μας ασκούμε μόνο αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Αποκλειστική εξάσκηση ορθοδοντικών πράξεων.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Κλασσσικά μεταλικά σιδεράκια, διάφανα – κεραμικά – γλωσσικά σιδεράκια, θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες, μασελάκια.

ΣΧΕΔΙΟ

Μαζί θα συζητήσουμε και θα καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό σχέδιο θεραπείας που αφορά τις δικές σας ανάγκες.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ

Η φιλοσοφία του ιατρείου μας είναι να συμβουλεύουμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την φροντίδα για τον κάθε ασθενή. Οι προτάσεις μας είναι πάντα οι ιατρικά σωστές.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Κύριο μέλημα να έχουμε το καλύτερα εφικτό αποτέλεσμα στο κατά το δυνατόν σύντομο χρονικό διάστημα. Κανένας ασθενής μας δε θέλουμε να υφίσταται μια πολύχρονη ορθοδοντική θεραπεία.